Onze unieke werkwijze

Het Xdaylight proteïnedieet garandeert u niet alleen snel, maar vooral medisch/esthetisch verantwoord "afslanken in schoonheid". Ons uiteindelijke doel is om u finaal te brengen tot een evenwichtige, uitgebalanceerde gezonde voeding.

In al onze exclusieve XDL winkels staat een vakkundig team van ervaren diëtistes voor u klaar om u gratis, individueel en professioneel te begeleiden, te coachen en op te volgen. Onze gepersonaliseerde weegfiche levert alle nodige parameters voor een perfecte weeganalyse, die garant zal staan om uw vooropgesteld gewichtsverlies te kunnen realiseren. Een afspraak maken is niet nodig - u komt langs wanneer het u best past.

Daarnaast beschikken alle XDL winkels over een "open keuken" zodat we u onze producten kunnen laten proeven of, indien u moeilijkheden zou ondervinden met het bereiden ervan, u kan vragen ze samen met de verantwoordelijke diëtiste te bereiden. 

Dit concept is dé ideale manier om nieuwe smaken te ontdekken!

Ga van start!

Zijn onze winkels té ver afgelegen?

Geen nood!

U kan onze XDL producten bestellen via onze webshop en u laten coachen via ons gratis infonummer: 0800 15 252.
Aarzel niet en bel ons op – we helpen u graag verder.

of

Vanaf 4 geïnteresseerden komen we bij u langs voor een gratis consult waarbij we een weegfiche opmaken die ter plaatse zal worden geanalyseerd.
Daarnaast geven we jullie alle nodige informatie voor het correct opstarten van het dieet + degustatie van diverse producten.

Lees meer over XDL@Home

Door bovenstaande optimale services bestempelt het gros van onze klanten het Xdaylight-concept als “uniek” in zijn soort.

 

Het XDL proteïnedieet - In theorie

Het XDL proteïnedieet is een laag calorische afslankmethode die de opname van koolhydraten en vetten zo veel mogelijk wil beperken.
Na ongeveer 2 dagen heeft het lichaam zijn suikerreserves opgebruikt en gaat het energie uit zijn vetreserves halen. Dit resulteert in een natuurlijke verbranding – ketose genaamd.

Het praktisch gevolg van deze ketose biedt een dubbel voordeel:

- Het hongergevoel verdwijnt einde dag 2, begin dag 3.
- Er ontstaat een gevoel van bijkomende energie - een algemeen welzijn.

Daarnaast verzekert de aanwezigheid van proteïnen in onze XDL maaltijden niet alleen het behoud van uw spiermassa, wat essentieel is voor esthetische redenen, maar stimuleert tevens de elasticiteit van de huid om het volumeverlies te compenseren.
Indien u het aantal maaltijden per dag respecteert dan garandeert het XDL proteïnedieet dat u zal "afslanken in schoonheid".

In tegenstelling tot de meeste diëten zorgt het XDL proteïnedieet voor een zéér snel gewichtsverlies - een onmiddellijk resultaat - mét behoud van spiermassa.
U kan in 14 dagen zelfs tot één confectiemaat verliezen.

Ga van start!

 

XDL proteïnedieet - In de praktijk

Fase I: de strikte fase

In de strikte fase eet u enkel en alleen onze XDL producten, gecombineerd met de toegelaten groenten. Een dame eet in deze fase van het dieet 4 à 5 maaltijden per dag + een extra snack (XDL reep, chips, koekje, …) – een man 5 à 6 maaltijden per dag + een extra snack.
Bij een hongergevoel of bij verhoogde fysieke activiteit (zware werkomstandigheden, sportinspanningen, … ) mag u 1 extra XDL maaltijd nemen zonder dat dit enige negatieve invloed heeft op uw gewichtsverlies.
Vermijd in elk geval honger te lijden – neem gerust een maaltijd bij.

In principe blijft u in fase I tot u minimum 60% à 80% van uw gewenst gewichtsverlies bent afgeslankt.
Tevens adviseren we om in gelijk welke fase van het dieet 1.5 à 2 liter water te drinken om alle afbraakstoffen te verwijderen en een optimale verbranding te garanderen.
Het is essentieel om uw dieet aan te vullen met onze voedingssupplementen – Vitaminen en Kalium.

Fase II: de gematigde fase

In deze fase wordt 1 XDL maaltijd vervangen door een mager stukje vlees, vis of gevogelte.
We adviseren in deze fase te blijven tot u uw streefgewicht heeft bereikt.

Fase III: de overgangsfase

Deze fase is de onontbeerlijke schakel tussen de afslankingsfase en de terugkeer naar een gevarieerde en evenwichtige voeding.
Tijdens deze fase gaat men de niet-toegelaten producten van Fase I & II stapsgewijs terug invoeren.
Het aantal XDL maaltijden zal hierdoor progressief verminderen.

Fase IV: de stabilisatie fase

In deze fase bent u niet meer op dieet. Het is belangrijk het behoud van uw "nieuw" gewicht te verzekeren.
Ook in deze fase mag u vrijblijvend onze diëtistes contacteren.

Ga van start!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter